GevenHout

GevenHout is dé leverancier van hout voor buitentoepassingen in Nederland en België. Wij zijn de betrouwbare partner voor professionals en hebben een bedrijfsstrategie gebaseerd op kwaliteit, service en een ruime voorraad. Bij ons worden nagenoeg alle profielen op klantorder geschaafd door vakmensen, waardoor iedere klant verzekerd is van een mooi en strak houtproduct. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid om uniek en hoogwaardig hout te kopen.

Onze expertise ligt bij buitenhout en daar focussen we ons volledig op. Met onze uitgebreide kennis over houteigenschappen, verwerking en bevestiging helpen wij onze klanten deze informatie direct toe te passen in de praktijk. Door de deskundigheid van onze medewerkers te combineren met hoogwaardige materialen, is GevenHout dé partner voor iedere professional.

GevenHout

Specialist in hout

Het begon allemaal in 2002 toen Daan Geven GevenHout oprichtte als bedrijf dat voornamelijk schuttingen en vlonders verkocht en installeerde in Wintelre. Dankzij positieve mond-tot-mondreclame groeide het bedrijf snel en werd de vraag naar hout alsmaar groter. GevenHout maakte contacten met zagerijen, begon hout in te kopen en groeide uit tot een betrouwbare partner en leverancier van hout voor buiteninrichting.

Internationaal

Om aan de groeiende vraag te voldoen, had GevenHout meer ruimte nodig. In 2009 werd een nieuwe locatie gevonden in Duitsland en in 2010 verhuisde het bedrijf naar Weeze. Hier beschikte GevenHout over een bedrijfshal met ruime voorraden en moderne machines om hout te schaven en profileren. Vandaag de dag is GevenHout uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in buitenhout.

GevenTeam

Bij GevenHout werkt een vakkundig team dat dagelijks bijdraagt aan het overkoepelende doel: er zijn voor de klant. Het verkoopteam heeft jarenlange ervaring en een flinke dosis kennis en expertise om klanten te woord te staan en te adviseren. Daarnaast zorgt de enthousiaste buitendienst voor extra ondersteuning en klantgerichte oplossingen