GevenHout

GevenHout is de aanbieder van hout voor buitentoepassingen in Nederland en België. Wij zijn de partner voor de professionals. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en ruime voorraad. Onze vakmensen schaven nagenoeg al onze profielen op klantorder. Iedere klant krijgt hierdoor een mooi houtproduct, wat over het algemeen strakker is dan wanneer hout relatief lang op voorraad ligt. Op deze manier bieden wij iedere klant de mogelijkheid op de aankoop van een uniek en goed houtproduct.

Buitenhout is onze expertise en daar richten we ons volledig op. Met relevante informatie omtrent houteigenschappen, verwerking en bevestiging helpen wij onze klanten deze kennis direct toepasbaar te maken voor de praktijk. De deskundigheid van onze medewerkers, in combinatie met de kwalitatief hoogstaande materialen, maakt GevenHout de partner voor iedere professional.

GevenHout

Specialist in hout

GevenHout is in 2002 opgericht door Daan Geven. Aanvankelijk is het bedrijf gestart in Wintelre en in de aanloopjaren was er vooral sprake van verkoop en montage van schuttingen en vlonders. Mond tot mond reclame zorgde voor flinke groei en de vraag naar verkoop van hout werd steeds groter. Contacten met zagerijen werden gemaakt, hout werd ingekocht en klanten vonden in GevenHout een betrouwbare partner en aanbieder van hout voor de buiteninrichting.

Internationaal

Een groeibedrijf heeft ruimte nodig. Op de locatie te Wintelre waren geen mogelijkheden tot uitbreiding en in het jaar 2009 werd een nieuwe locatie gevonden te Duitsland. Acht jaar na oprichting van het bedrijf, in 2010, verhuist de onderneming naar Weeze, Duitsland. De locatie met bedrijfshal biedt mogelijkheden tot ruime voorraden en het in eigen beheer schaven van planken en balken. Met moderne en geavanceerde machines produceert GevenHout voor haar klanten een vers stuk geschaafd hout in diverse profileringen. Inmiddels is GevenHout uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van buitenhout.

GevenTeam

Bij GevenHout is dagelijks een vakkundig team aan het werk. Al onze medewerkers dragen bij aan ons overkoepelende doel: er voor de klant zijn! Ons verkoopteam met jarenlange werkervaring en een flinke dosis kennis en expertise staat je graag te woord. Onze enthousiaste buitendienst zorgt voor extra ondersteuning, advies en klantgerichte oplossingen.