Leveringsinformatie

Bezorgen

We bezorgen op locatie in heel Nederland en België. Bestelling worden door onze transporteur op de vrijdag voor de leverdatum bij onze vestiging opgehaald. De dag voor levering ontvang je een e-mailbericht met een tijdsindicatie van de levering.

Indien de afleverlocatie niet bereikbaar is voor een vrachtwagen van circa 18 meter lang, ontvangen wij graag een alternatieve locatie in de directe omgeving. Kan de vrachtwagen de afleverlocatie niet bereiken, dan worden de lever- en retourkosten aan de koper doorbelast. De levering vindt (afhankelijk van de postcode) plaats op vaste leverdagen, maar door onvoorziene omstandigheden zoals file/pech e.d. kunnen wij de aangegeven leverdatum nooit 100% garanderen.

Nederland

Vrachtwagen levering vanaf 69 euro exclusief btw / langs de wagen gelost.

 • Uitgezonderd binnenring S100 van Amsterdam en de Waddeneilanden
 • Vanaf het goederenbedrag van € 2000,- (excl. btw) leveren wij je bestelling in Nederland gratis.
 • Spoedzendingen zijn in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Postcodekaart

Bereikbaarheid van de locatie

Bestellingen worden afhankelijk van de pakketgrootte, geleverd met een grote vrachtwagencombinatie. Deze is voorzien is van een kooiaap (heftruck). De afleverlocatie dient ruim genoeg te zijn om de vrachtwagen vanaf de zijkant te lossen. Het houtpakket wordt direct naast de wagen gelost. De ontvanger dient zelf te zorgen voor verdere verplaatsing van de goederen. De chauffeur maakt een eigen inschatting waar de goederen op een verkeersveilige manier gelost kunnen worden. Volgens de ARBO-richtlijnen mag de chauffeur geen materialen met de hand verplaatsen.

Pakketpost

Heb je producten met een kleinere afmeting besteld zoals bevestigingsmateriaal, beits of andere kleine ijzerwaren? Deze worden per pakketpost verzonden.

België

Vrachtwagen levering vanaf 89 euro exclusief btw / langs de wagen gelost.

Liever afhalen?

Het is mogelijk om je bestelling af te halen bij GevenHout op de hieronder genoemde locaties:.

 • Nederland - afhaaldepot
  Camping ‘t Dekske
  Het Dekske 1
  5513 PB Wintelre
  Vaste afhaaldag op zaterdagmorgen tussen 8.00 en 13.00. Overige dagen alleen op afspraak geopend.
 • Duitsland
  Geven Holzhandel
  Industriestrasse 58
  D-47652 Weeze
  Afhalen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op de orderbevestiging wordt vermeld wanneer de order gereed zal staan om af te halen.

Overig

• Bestellingen worden door onze transporteur op de vrijdag voor de leverdatum bij onze vestiging in Duitsland opgehaald en de week erop uitgeleverd.
• Afhankelijk van de hoeveelheid schaafwerk die jouw order vraagt, hebben we minimaal drie dagen nodig om jouw order in te plannen en klaar te maken. Je bestelling dient daarom minimaal drie dagen voor de vrijdag binnen te zijn.

Direct contact

Heb je een vraag? Verstuur hier je bericht of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur en helpen je graag verder!